Я так сильно кохаю... й боюся,
Одиноко закоханій жити.
У юрбі образ твій я шукаю,
Щоб побачить Тебе якнайшвидше.
Мені хочеться поруч стояти,
Подолавши між нами всю відстань.
Щоб себе лиш тобі дарувати,
І в майбутньому бачить лиш світло.
В тому світлі є ти і є я,
Чи ти згідний на сотню чудес?
І мов музика ллються слова,
Що писала тобі в смс.
Про кохання своє говорити,
Ще у мріях тонуть й просипатись.
Що потрібна тобі тільки чути,
І навіки з тобою зостатись.
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=806341