І прийде сон...
З небес впаде на хати.
Співає колискову мати.
Нічні птахи співають в унісон.
І прийдуть сни.
Казкові, кольорові...
Всі разом ми; ще молоді, здорові.
Танцюємо під зорями весни.
А потім - осінь і зима. Йде сніг.
А сон не йде. Щось серце крає...
Є хтось, хто біля тебе засинає?
Ти "дякую" просте сказати встиг?..