Незвичний
Непроханий
Непізнаний
Стоїш на пероні, шукаєш привід лишитись,
Ти зранку забув поголотись,
Замріяний
Заспаний
Заревосяйний
Привабливий
Пристрасний
Принциповий
Ти очима смієшся і розмовляєш,
Сторонишся душею, гріхом замовляєш,
Невпинний
Небесний
Невипадковий
За віру
За ніжність
За чесність
Тавруєш усе, що відходить від істин
Наповнюєш пустку важливим змістом
Про правду
Про вірність
Про бескінечність
Я від тебе
Я для тебе
Я за тобою
Ти полярна зоря моїх чорних дір
Мій скульптор, художник і ювелір
Я тобі щирістю
Я тобі пристрастю
І просто любов'ю...