Я хочу тебе побачити
Й сказати, як ти для мене важлива
Можливо, ти зможеш пробачити,
А може, це вже неможливо…
Але я хотів би побачити
Тебе сьогодні…
Аби не прямувати
До безодні…
Я хочу тепер поглянути
В твої такі бездонні очі!
Чи зможе цей лід розтанути
В душі твоїй посеред ночі?
Але я хочу поглянути
У ці два чистих Синевира,
Щоб не втрачати сну і віри.
Я знаю, що ти також
Щоночі думаєш про мене.
Й про те, що наша подорож
Така незвична й незбагненна…
А я лиш хочу побачити
Тебе, знаходячись на краю
Й сказати: “Я тебе кохаю!”