Навулиці холодно
І йде хтось не сміло додому,
Ступаючи тихо несло,
Несло десь думками невтомно.
Листочок пожовклий упав,
Упав під моїми ногами,
Говорять "а хто ж не страждав –
Такої людини немає".
У кожного тяжко в душі
І кожен втрачає цінніше,
Листочок піднявся вгорі,
Бо так буде йому видніше
І вітер з дощем закружляв,
Як в танці листочки летіли,
Усі хто любив, той страждав,
Бо кимось ми сильно боліли.
Ступаючи тихо несло,
Несло десь думками далеко,
Забути б усе, що було
І все, що уже тут не треба...