Так сильно тремтить моє втомлене тіло
Коли я відчуваю, що ти поруч зі мною.
Вже здається, що в жилах і кров закипіла
Коли просто твій подих поглинаю собою.
Так сильно стискаю твої широкі пальці
Бо здається мені, що в них стільки є сили
Лише так помічаю я скільки в тобі сонця
Коли в моїх руках ти випромінюєш довіру.
Так сильно чекаю коли мене ти поцілуєш
Бо губи твої так філігранно пестять тіло.
Я напевно втрачаю лік годинам як з тобою
Зупиняти поцілунки тепер не в моїх силах.
Так сильно дивлюся в твої очі загадкові
Я ніби смілива, та в тобі все швидко зникає.
Така вже вразлива я стаю, соромлюсь щиро
І просто чекаю, коли опинюсь в твоїх обіймах милих.
Так щиро кохаю, так по-справжньому я хочу
Тебе полонити в серці так, щоб завжди жило..
Бажання зі мною бути де і скільки ти захочеш
З тобою не боюся, навіть у бажаннях ми є ціле.