Україна завжди́ боягузу - "Ну шо за страна"?
А серця патріотів палають, немов у вогні.
В Україні триває народна визво́льна війна,
Незалежно від того – помітно тобі це чи ні.
Це війна із ордою, що наш перетнула кордон.
Люди гинуть за волю, за гідність козацьку і честь.
Ну а нелюд себе продає за бридкий окупантський бульйон
І ридає про те, що сьогодні нам «нєчєго єсть».
Щож, стогни і надалі, радіє нехай чужина,
Та за біди держави себе одного і кляни.
В Україні ще буде тривати визво́льна народна війна –
Незалежно від того, країну ти зрадив, чи ні.