Життя — це ідеальна, досконала школа
Любові й мудрості. І все. І більш нічого.
Усі й усе, з чим ми стикаємось навколо, —
Урок, завдання, що ми маємо від Бога.
Бо в Бога є єдина роль у цьому світі:
Він є чутливий і дбайливий наш учитель.
А ми є Його любі учні, Його діти.
Він — помічник, гід, консультант, а не правитель.
І помічник, гід, консультант лише в навчанні.
Тому у тих, хто це навчання ігнорує,
Є враження, цілком природні та звичайні,
Що Бога геть нема, що Бога не існує.
17.04.2021, Чернігів