З’їжте, висмокчіть з нерва
Те, що в мені їсть душу.
Серце лоскоче ребра,
В легенях вирощує ружу,
Колеться боляче - пусто.
Вирвіть із мене вени.
Вигризіть, викричіть в глухо
Всіх, хто в мені померли.
Все, що в мені померло.
Все те, на чії потреби
По крові намазали медом...
І в сонці зламалося небо.