Квітневим днем вітаю всіх
Захисників кордонів.
Нехай завжди лунає сміх,
Хай щастя буде в домі.
Хай на життєвому шляху
Не буде ям й вибоїн.
Не знати болю і страху́,
Ні лихоліть, ні воєн.
Нехай надійним буде тил,
Хай радують вас діти.
Щоб сяйво будь-яких світил
Допомагало жити.
Підтримки рідних повсякчас.
Щоб всі були здорові.
Щоб вогник у вікні не згас,
А мрії - кольорові.
Щоб не бурхливий перекат -
Життя текло щоб плесом.
Не мали щоб найменших втрат.
Щоб вас минали стреси.
Любові, щирих почуттів.
Щоб поруч - справжні друзі.
Щоб справи ваші в усі дні
Цінили по заслузі.
Із професійним святом вас,
Прийміть мої вітання.
Зірок великих і лампа́с.
А службі - процвітання!