День матері —
День безкорисливості і любові,
День святості й жертовності її.
День матері —
Найперше свято. І життя чудове,
Життя живе та має всі свої
Незламні якості святої доброти,
Тому що в матері утілюєшся Ти,
Творцю усесвіту, Всевишній Боже.
Тому життя продовжуватись може.
В цей день ніхто не сміє хай казати
Про рівність гендерну. Вона є мати!!!
Ні з ким її зрівняти не можливо!
І людство є все більше нещасливим,
Бо материнство не вважає дивом,
Не зрить його божественну природу.
Цей День — найперше свято для народу!
09.05.2021, День матері, Чернігів