Котилась монетка під го́ру...
І в цьому змаганні із хрен-зна-чого́,
Суддя найсильнішому дав таку фору,
Шо вже й не догнати його...
+
У нас, до народного хору,
Ше двох танцюристів крутих додали, -
Тапер заважають такому фольклору
Чотири великі яйли.
+
Із вчорашнього "перебору",
Дуже гидко в роті і башка тріщить...
Чого б це нам думать на голову хвору? -
Давай через зад все робить !
+
Оце то набрались позору ! -
(але ж і своє ми таки довели !) -
Коли, наковтавшись свічок від запору, -
За***лися всі як могли...
+
В палаті вам мало просто́ру ?! -
Вся логіка буде проста і швидка :
Виселять, к бісу, в трикутну комору
Та ще й без одного кутка...
Ще й в люті морози, як влітку...
І ми лізем грітися в клітку...