Хто Ти є?
Надто вільний у небі птах?
Чи у полі мустанг неприборканий?
Ти приходиш до мене в снах...
Відсторонений... Недоторканий...
А позаду горять мости,
Дивні речі навколо робляться...
І логічно було б піти,
Та від Тебе іти не хочеться...
Проти кого ведеш війну?
Від усіх оборону тримаючи...
Не тікай,я Тебе пригорну,
Обладунки Твої не знімаючи...
Я зупинюсь на цій межі,
Де стіна,що Тобою збудована,
Ти до бою готуєш ножі,
А я давно вже стою обеззброєна...
Ти мовчиш... То мені піти?
Віє холодом штучно створеним,
Твій олімп тільки з висоти
Виглядає таким непідкореним?...
Твоя сила - то слабкість Твоя,
Ти свідомо на це погодився?
Мені байдуже хто Ти є,
Бо таким Ти мені сподобався...