Ви створені,щоб змінювати світ...
Ви сієте добро та справедливість
Ви дали сили гризти той граніт,
Який в житті відкрив для нас можливість
Бути людьми! Ми дякуємо Вам
За те що вірили і дарували крила,
Навчили думати, пололи наш бур'ян,
У вільне плавання розправили вітрила
Ми виросли. З маленького зерна,
Яке Ви трепетно і щедро поливали.
Духовні цінності прищеплювали нам
Любити рідну мову нас привчали..
Ви створені,щоб змінювати світ!
І Ваша зброя - вічна й нездоланна
Нескорена душа,мов моноліт
І сила Слова,що латає рани
І щиро Вам подякувати слід
За Ваше серце сповнене любові
Ви створені,щоб змінювати світ!
Та Ви не змінюйтесь - залиштеся собою!