Терпіння, бачення природної своєї ролі
В гармонії життя і ця рішучість її грати,
Будь-що хоч трапиться, відсутність страху смерті, болю,
Невдач, поразок, труднощів і будь-якої втрати,
Щасливий захват і натхненність, і наснага,
Такі заразні, що дарують всім натхнення,
Що здатні вдовольнити серця чисту, вічну спрагу, —
Від Бога має він такі благословення.
Чи вийде в нього все, що треба, і він переможе,
Чи ні — я хочу завжди бути з ним на його хвилі.
Бо хвиля ця є тим, що з Богом з'єднувати може.
Саме тому я є людиною Саакашвілі.
07.06.2021, Київ