колись не сказані слова
засніжені пилом сумнівів
і вигаданих страждань
просяться бути вимовленими
навіть якщо в пустоту
навіть якщо ніхто не почує
навіть якщо вжа дарма
і навколо тільки байдужість
нікому вже не потрібні почуття
застиглі
в присмерку побічних думок
заморожені
невблаганним плином часу
зіпсуті
невзаємністю щодо себе
згубні
у них краса
з присмаком відчаю
в контексті згаяного часу
у них сум
з відтінками яскравих переживань
у тоді ще не розбитих мріях
усе колись відійде в минуле
стане таємними спогадами
когось
кого не стане