В житті є дві альтернативи:
Застосувавши інструмент
Просвітлення, зроби щасливим
Життя кожнісінький момент
Або так і лишайся в стані
Залежності і сліпоти.
Життя твоє щасливим стане,
Коли здоровим станеш ти.
Просвітлення — це стан здоров'я,
Щасливий, чистий, вічний стан
Натхнення, мудрості й любові,
Коли ти сам собі є пан
І егоїзм тебе не гнобить,
Не копає, мов м'яч, не б'є.
Моя «Свідомість щастя» зробить
Саме таким життя твоє.
Своєї вищої природи
Отримай чарівні плоди.
Любов, мир, щастя і свободу
Здобудь уповні назавжди.
14.06.2021, Чернігів