Все для вас уже забезпечено
За спотворене вами добро.
Передбачені й заперечення,
Що ховаєте ви під ребром.
І тепер ні дня, і ні вечора,
Ні блакиті чистеє дно —
Не побачити ви приречені,
Як землі її нове зерно.
В круговерті думок речення
Тихим словом будує світ.
Навіть птах потребує зречення,
Щоб відчути знову політ.
І в двобої важкому, чесному,
Ви побачите своє єство.
Усміхнеться воно улесливо.
Чи це демон, чи це божество?
27.07.2021
Стаськів М. А.