Перед законом рівні всі, але є і рівніші
І бачимо у всій красі їх дії найчорніші.
Процесуальних дій до них немає і не буде,
Хоч чорні ворони вони, їх справи чорні всюди.
Вони створили темний світ і в ньому заправляють,
Усюди їх поганий слід і просвіту немає.
Це демократія така… Народу в ній не видно.
Народ пошили в дурака… І гірко, і огидно.
Закон несправедливий, не створено еліти,
Що відбирає сили… Женуть людей по світу,
Хоча належать має народу все по праву.
В упряжці та кайданах не витягнуть Державу.
Немає у них міри, зідрати ладні шкіру.
Людська гірка є доля, безправ’я та неволя.