Мені тебе з небес прислали,
ті янголи багато знали,
тебе я все життя чекав,
прийде той день, я точно знав.
Я міцно тебе, буду тримати,
твої соковиті вуста цілувати,
на вушко тобі прошепчу про любов,
тебе обійму, а потім все знов...
Мені тебе з небес прислали,
щоб на землі тебе кохали,
щоб щастя ти зі мною знайшла,
тому в цей світ ти і прийшла.
Колись я тебе маленькою бачив,
але долі знак не розтлумачив,
крізь роки прийшла до мене ти знов,
я дякую Богу за справжню любов!!!