Стало на дворі темніти – вечір йде до хати ,
Прийшла жінка й починає ліжко розстеляти.
Чоловік собі піднявся – не для допомоги,
Скинув майку й починає розминати ноги !
-Допоміг мені би краще , ніж отам кривлятись !
-Я , кохана , перед сексом хочу розім’ятись …
Вік не той , і якщо м’язи нам не розігріти ,
У процесі можна легко щось собі скрутити !
-А чому не розігрівся , бульбу як копали ?
Ледве з поля дотянули , і у ліжко вклали !
Та гаразд , розігрівайся , що із тебе взяти …
Хоч якусь із чоловіка буду користь мати !
2021р.