Чуттями вповні насолоджуюсь всіма
Не в тимчасовім вимірі я, а у вічнім,
Де у блаженства ні кінця, ні меж нема.
І ці слова мої є не метафоричні.
Я маю результат, якого зичу й вам,
Такий природний і такий смачний плід йоги,
Яку я тридцять років практикую сам,
Якій навчаю. Не проґав цієї змоги.
Життя призначене для щастя повноти.
Проблеми в світі всі через її відсутність.
Усунути їх просто й легко, якщо ти
І кожний в світі трансформує свою сутність
Через цю йогу з егоїзму на любов
І щастя повноту в своє життя поверне,
Якщо блаженство, втрачене душею, знов
Навічно зійде в ній, продершися крізь терни.
27.11.2021, Чернігів