Ніхто не хоче старіти
Ніхто не хоче втрачати вроду
Усі ми прагнемо жити
І пити чисту джерельну воду
Не хочемо помічати
Як змінюємось ми і друзі
Не хочемо того знати
Якими були, нам вже не бути
Не можемо повернути
Юнацькі роки промайнуть стрілою
Не можемо зупинити
Час утече з водою
Дістати з гори - вершини
Завітне щастя й поділитись з світом
Ніхто не хоче старіти
Про це не прийнято говорити