Сніг вкрив лід знов
Замерзли сльози
Знов лід вкрив сніг
Такі прогнози
Час стре вб'є в нас
Пусті надії
Вб'є час всіх нас
Слова Месії
Крик біль сум страх
Дешева проза
Страх сум біль крик
Щоденна доза
Ти Я Ми Ви
Лише займенник
Ви Ми Я Ти
Впиши в щоденник
У ночі
Під зорями
Сльози в нас
Стають такими прозорими
Падають
І падають
Із небес
Нам зорі сльози нагадують
Сніг вкрив лід знов
Замерзло серце
Лід вбив в нас любов
Спинилось Скерцо
Стер лід твій слід
Глибока рана
Слід твій лід стер
Дешева драма
Нас тут вже нема
Співає тиша
Є він є вона
Усе складніше
Час стер вбив в нас
Пусті надії
Вб'є час всіх нас
Слова Mесії
2018