Рік промчався, скоро свята
До нас в гості йде Різдво
І для бідних і багатих
Щось у торбі принесло
Комусь гроші. Комусь славу
Комусь марочне вино
Ну а хто був неслухняним
Хуртовину у вікно
Знову Різдво
Повертає в дитинство, моє дитинство
Де все було
Моє перше кохання, перше зізнання
Знову Різдво
Повертає цей запах і на канапі
Ми сидимо
I колядки співаємо
Все життя був неслухняним
Миколай мене забув
І шкарпетки під подушку
Уночі він не запхнув
Не приніс він мандаринок
Ні машинок ні кокос
Та було зовсім не сумно
Не жалівся я на льос