Несіть добро від серця до сердець
І кожний крок не втомлюйтесь любити.
Життя - як річка, десь початок, десь кінець...
Тож кожний день немов останній треба жити.
Рука торкнеться срібного пера
І в рифму перевтілить задум вмілий.
Слова сплетуться із промінчиків добра
І ляже вірш на аркуш сніжно-білий.
На доброті тримається усе
Вона рятує землю і лікує душу.
Цей дар Господь для кожного несе
Про це я вам сказати друзі мушу.
І все ж щасливий нас чека кінець
Надія є, тому потрібно жити!
Несіть добро від серця до сердець
І кожний крок не втомлюйтесь любити!