#всеБудеУкраїна
#тримаймоСтрій
#вЄднанніСила
#УкраїнаПереможе
#СлаваУкраїні
#ГероямСлава
#UAразом
💙💛РОЗМОВА БАБУСІ З ОНУКОЮ
На фоні воєнних ,
страшних подій,які трапились в Україні,
...Онука Марічка вчора в своєї бабусі запитала:
- бабусю,
чому Росія напала на Україну?
- Це тому ,дитино, що вони загубили свою людяність.
І не тільки роблять велику шкоду Україні і всій планеті,а і самі себе поставили під знищення, під прокляття.
Звір не розуміє,що робить...
Але Бог не дрімає і Він знищить цього звіра.
Потрібно лише трішки почекати.
Бог довго вибирав найсміливішу націю,щоби через неї виявити зло і знищити його.Віримо в це і не боїмося,бо з нами Бог і Збройні Сили України !
- А,чи може хтось перемогти наш народ?
-Ні,бо МИ РАЗОМ І
МИ ЄДИНІ!
Онука,помисливши,сіла робити анімаційний мультик.
Попередньо дитина поцікавилась геральдикою країн,які підтримують Україну.
- Шкода,що анімаційно не вмістилися всі,бо їх 98.
Анімаційний мультик вийшов патріотичний!
- Україна переможе,
бо весь світ нас підтримує!- сказала онука.
- Зростай ,
моя пташко,
в любові до рідного краю,
до рідної землі,
до матінки- України!
Хай зростає національний ген у всіх дітях від самого народження!
СЛАВА УКРАЇНІ!
УКРАЇНА ПЕРЕМОЖЕ!
ТРИМАЙМО СТРІЙ!
ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!
06.03.2022р.
👩🦰В.Мала
/ реальні події,імена навмисне змінені/
💙💛