Ти з голови моєї не виходиш навіть покурить
хоча від спогадів у пам'яті залишився попіл
і відчуваю що напевно тебе не зміг я розлюбить
і мабуть долею ще й серце віддане на розстріл...
Ти з голови моєї не виходиш навіть покурить
хоча від спогадів у пам'яті йде слабенький дим
і відчуваю що почуття в мені ще можно розпалить
і якщо є бажання то це не стане рішенням важким...
Ти з голови моєї не виходиш навіть покурить
хоча від спогадів буває іноді і вогник загоряється
і відчуваю що ми будемо ще довго минуле ворушить
поки не загориться полум'я-бо любов не помиляється...