За те, що перли-хапали
Зубами землю кусали
У ґрунт український вростали
Корінням своїм, стрілять починали
З любов’ю від українців до вас
Отримайте послання-наказ
Цапам вистрижуть чуба
Гострим тризубом
Ворогам нехай журба
Будете падати лобом
Цілуватимете вустами герба
Розквітне жовто-блакитна
Наче москалям тромбом
Москвичі хай мерзнуть у шубах
А ти нехай квітнеш степом
Як і завжди, моя люба
Сильна, красива, любима
В творах і в піснях вшанована
Гарна, родюча, квітуча
З давніх давен коронована .