Осінь в гості у гай завітала.
Перехрестя любов і жура.
Біля річки озвалась гітара,
Затривожилась даль голуба.
Задурманило роздуми медом,
Груша ніздрі духмяно п’янить.
Між землею злагода і небом,
Зговорились Боги вочевидь.
Килимові, багряні портрети,
На мольберті в руках чаклуна.
І лягають у зошит поета,
Сокровенним рядочком слова.
Приспів:
Обагрянені... в злоті дерева,
Бринить дивом небесна блакить.
Спить цілюща краса полуднева,
Гай дрімає, у роздумах... спить.