Я хочу, щоб «руській мір»
вмивався своєю кров‘ю.
Тіла щоб своїх синів
збирали по Приазов‘ю.
Я хочу, щоб в кожен дім,
до КОЖНОЇ псової мати
прийшли поховальні листи,
а потім і наші солдати…
I want all that "Russian World"
Get blood-soaked with its own fluids
I want them to gather their sons
By pieces in Azov meadows
I wish, that in every house,
For each of that swine-dog mother
Arrives a death-letter card.
And sooner... OUR fighters.