Ми — козаки. Ми — українські націоналісти,
А не нацисти. Нація — не етнос і не кров,
А дух. Козацтво — це спільнота мужніх, серцем чистих
Людей, яких єднає воля й до життя любов.
Життя не є життям без незалежності, свободи.
Бо рабство гірше смерті. Бог всіх вільними створив.
Бог вільними і рівними створив усі народи
І для життя усім народам землю подарив.
За Богом дану землю ми, за справедливість, волю
Повстаємо завжди, коли нас гноблять вороги.
Повстаємо за свій народ, його майбутнє, долю.
І хто прийшов топтати нас, лишиться без ноги,
Руки, а також голови і стане гарним гноєм.
Тому найкращий чорнозем завжди у нас в полях.
Запам'ятайте ці слова. Не йдіть до нас війною,
Щоб не ставала пухом вам бандерівська земля.
08.04.2022, батальйон ОУН