Прожив днів кілька без тривог...
І ти вже бог...
А те, що за тим всім стоїть...
Вже не болить... ?
Звикаєм з часом до війни...
І бачим сни...
А як усе стирає час ...
Вже не про нас...
Зникає пам'ять... І сльоза
Вже не бринить...
Що те життя? Одна лиш мить...
Лиш тільки мить...
11.06.2022