Альоні
Всю ніч проспав. Так довго, міцно та солодко! Обійнявши броник.
І снив тебе, одягнену у коротесеньку спідничку-дзвоник.
У цьому сні ми танцювали. Вдвох. Без свідків. Юні та прекрасні.
І квіти пахнули. І місяць сяяв. І яріли зорі ясні.
Я точно знаю: саме так все буде в нас в наступному житті.
Я після смерті цього тіла знов потраплю в рай. Бо рай мій — ти.
А зараз я лише один план маю на своє життя оце:
Убити якнайбільше орків. Якнайбільше орків. Ось і все.
13.04.2022, батальйон ОУН