Ранок для кухарці з'являється на сковорідці
адже на сніданок приготує сонячний омлет
і з зеленим луком його розложить на тарілці
разом з кавою влаштовує маленький банкет...
День що розпочався побачить у кастрюльці
адже потім в холодильник звичайно зазирне
розкатавши тісто і зліпивши з м'яса кульці
очі прижмурив пельмені кидати у окріп почне...
Вечір зустрічає пірнаючи з головою у духовку
адже там на вертелі підрум'янюється птиця
а ще зробе на останок з ютуба під диктовку
і получится...дуже смачна з ковбасою піца...