Слава Україні! Залужному Слава!!!
Сагайдачний! Богун ! Залужний!
Командири від Бога
На їхньому шляху тільки перемога
Земляки поважають героїв
Такі полководці на рівні Богів
Вся країна молиться і поважає
Вас за Велику Людину Вважає
Ви Геній війни і оборони
Вам покровительствують духи й Метатрони
Вся країна Вас поважає
За лідера вважає!
Ви істина і Перемога
Шанує Вас і командир й солдат
На Вас Божа благодать
Ви не просто командир
Ви істина надія і спасіння
Ви як Мольфар Вас знають в світі!
І ворог боїться гірше смерті
Ви як провидець як пророк війни
Всі плани знаєте та й наперед
Всі мріють бути як Ви
Такою Людиною
Ви спасіння ! Наш пророк ! І геній
Слава Україні! Залужному Слава!!!