Польща — ось Україні хто рідна і люба сестра,
Від якої побачили зараз ми стільки добра.
Недарма Вишневецький козацьку в нас Січ заснував.
«Українці й поляки — брати» — це не просто слова.
Так було, є і буде: ми дійсно найближчі брати.
Але наше братерство колись зіпсували кати:
Одягнувшися в форму УПА, московити в той час
Убивали цивільних поляків так само, як нас.
Різанина Волинська — робота кацапів, як все,
Що смердить русскім духом та смерть кровожерно несе.
А Бандера, Шухевич і всі українські герої
Не повинні в тих злочинах звірських, в пролитій тій крові.
Хай прозріють поляки, збагнувши, хто ворог, хто друг.
Хай відкриють обійми обіймам бандерівських рук.
Хай написано буде в підручниках польських дітей
Про шляхетність ОУН і УПА, їхніх справ та ідей.
29.04.2022, батальйон ОУН