Палкою ніжністю кохання
Я тішусь ледь не щохвилини,
Попри думки й розчарування
Смакую сік її перлини
То моя втіха з нею буть
Злягатись гучно плоть до плоті
Цілуючись долати нудь
І пестить тіло смаку моті
Я поринаю в струнке тіло
І стогін мій несамовитий
Неспинний, як бурхливі вдихи
Підвладні тільки її вітам.
Тоненькі руки на мені,
Налиті груди, довгі пальці,
Кричи від задоволення, стогни!
Злягайсь зі мною в дикім танці
Кінчай зі мною в одну мить,
Дивись на мене, саме в очі,
Най плескіт наших тіл гремить,
А мій язик тебе лоскоче.
Любись зі мной до ранку, люба
Я хочу побувать у раю
Нехай у ліжку я з тобою груба
Ти ж знаєш, я тебе кохаю