І
вийшов,
аби
насторожити
Протестом
екстремістів,
терористів,
українофобів...
навіщо
інвазія
невігласа ?..
Іван Петунін - Walkie T - російський хіп-хоп виконавець й батл-репер.
Відійшов у засвіти в знак протесту проти оголошеної 21 вересня 2022 року кремлівським диктатором часткової мобілізації на росії. Назвавши війну, яку вона розв'язала в Україні, несправедливою. "Це є мій фінальний протест. Ми всі опинилися в руках одного маньяка..." - із жалем констатував артист.
У 2017 році разом з українським репером Артемом Лойком записав антивоєнний трек "Зірки".