Коли повітряна тривога,
Мені спускаються вірші.
Не знаю, чи вони від Бога,
Чи просто муки у душі
Шукають слова, щоб вміститись.
Щоб захистити Білий Світ-
Душа не може примиритись,
Що нищать український цвіт.
Найкращі з нас на фронті діють,
Живуть в холодних бліндажах,
Переживають артобстріли
І весь оцей воєнний жах.
І я за них молюся Богу
І всім архангелам святим,
Щоб кожен після перемоги
Був неушкодженим й живим,
Щоб кожен після Перемоги
Добробут мав і щастя знав!
В боях за правду і свободу
Вже кожен з них Героєм став!
Героям Слава!