Розквітнуть чорнобривці біля хати,
Лелеки наші прилетять додому.
І з Перемогою повернуться солдати...
І відпочинуть, скинуть свою втому.
А потім Українці вийдуть на толоку
І розпочнуть Країну будувати.
І ворог вже не зробить ані кроку,
А Україна буде розквітати.
НІКОЛИ ВЖЕ!!!
Не змінить ворог нашого кордону!
І не поруше щастя Української сім"ї!
І зацвіте піднята та калина,
І заспівають пісню солов"ї!
Все буде Добре!!!
Все буде УКРАЇНА!
14. 09. 2022