Великий Пу убив маленьку Лізу,-
Для нього дуже звично це.
У нього серце із заліза,-
Тверде, жорстоке і пусте.
Над Лізонькою перемога.
Йому недосить. Вбив. забув.
А це була б образа Бога,
Якби людиною він був.
ВІН-НЕ ЛЮДИНА! Таємничість,
Живе у декількох тілах.
ДУШІ НЕМАЄ. І самітність
В його підземних бункерах.
Він затуманив людям мізки.
Кричать "ми любимо його".
І постають там обеліски,
Де Православіє було.
Про його "подвиги" безславні
Не хочуть знати.Тільки страх.
І гинуть душі православні
В ним інспірованих гріхах.