Шука наснагу сліпий слів художник,
Люди питаються , як це так можна?
Розумний, зрячий словесний чарівник,
Який ніколи не путав свій язик.
Опише ліпше всіх невдячні масті,
В момент відкриє по-іншому щастя.
Можете сміятись з його німих фраз,
Знаю, що бачить та знає більше нас.
По шкірі стікає чорнява фарба,
А мистецтво не може бути гарним.
Як можна володіти так словами,
Коли не можеш володіть устами?
Що розуміє він для нас далеко.;
Кровисті рядки плачуть на папері.
Нехай він ніколи про світ не мовить,
Але його ж опише одним словом.