Міряла
Атмосферу
Рядками
Інтуїтивно :
Як
Валокордином
Лікувала
Аналогічно
Душі...
Марія Влад ( 1940 - 2017 ) - українська поетеса, прозаїк, журналістка, громадська діячка. Авторка численних ліричних та релігійних поезій.
Її ще називали "мольфаркою слова" та "правдивою гуцулкою", бо народилася біля підніжжя Карпат - Косівському районі Івано-Франківської області. Мальовничий рідний край додавав наснаги для творення й реалізації самобутнього таланту.
Вела культурологічні передачі на Українському радіо.
Збірка мисткині "Грають в дримби вітри" стала справжнім відкриттям культурного простору у сімдесятих роках минулого століття.