Там. Є місця, де день —
безмежний.
Серед них, лишень я,
заблукав — бентежність.
Хтось. Кликав нас.
Віднайти. Шлях угору.
Та зволікати легше,
пірнати кожен раз.
Сміятися померши.
Іще не час.
Додому.
Там. Є місця, де ніч —
вічна (наше все).
Кожен з них, без обличь,
наче річ — ймовірна (з дна несе).
Ми на гачку закону,
він всюдисущний газ,
він дивиться крізь крони.
Додому ще не час.
Там. Є місця, де кінець —
лиш початок.
Розплющуй очі.
Треба йти.
25.08.2022
Стаськів М. А