"... нет другой страны,
где бы жертвы
боготворили
своих палачей!"
"Россия в 1839 году"
Астольф де Кюстин
Україна, наші дні...
За правилом двох стін
Живемо майже рік.
Астольфе де Кюстін
Усіх нас застеріг:
Він зрозумів давно,
Сторіччя два тому,
Що росіяни – дно.
От би на Колиму
Відправити "терпил"!
Це – як вина Грааль,
Як стерти з лаку пил
Та сісти за рояль,
Залити звуком світ,
Але - окопи, бруд...
Спекотний наш привіт
Дістане кожен кут,
В який забився щур.
Адью, безглуздий Брут!
За безліч злих тортур
Тебе без жалю вб'ють.
Sweetлина, траур. Будь!