Піп Гундяй про мир гундосить,
а смердить війни козлом.
Вся Росія тхне і досі
руським миром, як лайном.
Там і Путін…
десь за хлівом
освятив Росії злом*.
Теж про мир він вправо-вліво,
а смердить війни козлом.
Всі козли, як він, торочать:
лось, шойгу, ведмідь… про мир.
По-кацапськи, между прочем,
теж смердять, як їх кумир.
Засмерділася Росія,
гасла миру – не нові:
нечисть сіяла і сіє
мир той руський
на крові.
*злом – дія за значенням зломити
8-10 січня 2023 рік
Ссылка на видео:
https://youtu.be/gpYt2jfYAEI