Чомусь в сузір'ї Оріона
О п'ятій ранку я побачив символ
Хоч розумію, що Мисливець --
Насправді хибний
Що п'ята ранку і пора вже в сон
Але хіба ж можливо розірвати
Невидимі тенета, що зв'язують мене
З стихією космічних вітрів?
З безкрайніми пустелями,
З сліпучою й німою Чорнотою?
З кометами, що манять за собою
Хвостами, чия пухнялість так лоскоче?
Обпалює цигарка пальці
Хоч-нехочеш, але вертаєшся на землю
І ковдра перетворюється в хмару,
На якій я повертаюсь до Морфея
І він мені покаже мультик про Цефей
Спи, просто спи
Ти про Цефей - сузір'я Північної півкулі неба, що має форму неправильного п'ятикутника. Південна частина сузір'я, яка знаходиться на Чумацькому шляху. Займає на небі площу 587,8 квадратного градуса і містить 148 зірок, видимих неозброєним оком?
В тебе голова на ранок квадратна не була, від таких снів?))😂😂😂
Аскет відповів на коментар Alena G., 01.03.2023 - 23:50
У мене останнім часом безсоння, тому саме такі сни і потрібні Дякую