юрба
реагувала,
інтенсивно
йорзаючи
бюлетенями :
"опзж"-
"йклнм"-
"кпрс"
оновлене !!!
юрій бойко - одіозний проросійський політик, лідер забороненої в Україні антиукраїнської політичної партії "опзж", віце-прем'єр в уряді бандита-українофоба януковича, автор гучного корупційного скандалу "Вишки бойка", котрий час від часу їздить до ненависної москви, аби зустрітися з керівництвом старого комуніста - злочинця пуйла болотяного ; або попасти до пропагандиста - божевільного солов'я-розбійника, поливаючи звідти брудом нашу ментальність.
За роки перебування у владі надбав шалених статків сумнівного походження. Володіє значними частками акцій енергетичних підприємств, елітною нерухомістю, дорогими автомобілями, приватною охороною і тд...