Бойфренд
імпульсивний, *
легковажний
лідер
Консолідації
людяності...
історична
недалекоглядність
твоя
обпікає
нас !!!
* Бойфренд імпульсивний - близький друг Моніки Левінські, що працювала стажером у Білому домі. В зв'язку з чим у 1998 році вибухнув гучний політичний скандал інтимного характеру. Ловеласу - Президенту за його потаємні аморальні витівки "світив" імпічмент, але дивним чином його вдалося уникнути.
Білл Клінтон - американський політик, сорок другий Президент США з 1993 по 2001 рік. Один із підписантів сумнозвісного Будапештського меморандуму й один із гарантів безпеки України, її цілісності кордонів та непохитності Суверенітету.
Нещодавно в інтерв'ю ірландському медіа ефіру вже підстаркуватий респектабельний альфонс, котрий, звісно, втратив з часом політичну вагу, сказав, що дуже жалкує й просить вибачення в українців про те легковажне недалекоглядне рішення далекого 1994 року, котре в плані стратегічного захисту нашій державі абсолютно нічого не дало, навпаки - зробило її уразливою мішенню для споконвічного ворога - росії. Але зрештою закликав весь цивілізований світ об'єднатися зараз і допомагати у всьому нам, аби відбити жорстоку навалу московитів.
Запізніле прозріння майстра інтриг ? Шерше ля фам...